Fotoshoot


Werkzijze

Voorafgaand aan de fotoshoot vind er een contactmoment plaats waarin uw wensen worden genoteerd. Ook krijgt u hier informatie over de fotoshoot en alles wat daar bij komt kijken. Naar aanleiding van uw wensen en de informatie word een overeenkomst opgesteld. U weet dan tijdens en na de fotoshoot wat u kunt verwachten.

De kosten van een fotoshoot

Een fotoshoot kan zowel in mijn studio als op locatie plaatsvinden. Mijn uurprijs voor een fotoshoot in mijn studio is 50 euro. De kosten voor een fotoshoot op locatie is 60 euro per uur. Bij een fotoshoot op locatie worden er voorrijkosten gerekend. Dat is 0,30 euro per kilometer. De route word bepaald door Google maps.

De tijdsduur van een fotoshoot

Hoe lang de fotoshoot duurt is afhankelijk van uw wensen. Als u alleen een foto voor bijvoorbeeld LinkedIn wil is dat in 15 minuten gebeurd. Als u een kleine reeks foto’s wil hebben van uzelf en/of een kleine fotoreeks met ongeveer 3 andere personen zal dat tussen een uur en anderhalf uur duren.

Aantal foto’s bij een fotoshoot

Per uur lever ik 6 foto’s die bij de prijs zijn inbegrepen. Zijn er meer foto's naar uw zin? Dan kunt u de extra foto's voor een meerprijs van 10 euro per foto bij bestellen.

Levering van de foto’s

De foto’s worden digitaal aangeleverd via e-mail (WeTransfer). Dit gebeurd uiterlijk na 15 werkdagen tenzij anders overlegd word. De foto’s zijn bedoeld voor prive gebruik indien anders overlegd word.

Fotoshoot op locatie

De locatie word vooraf overlegd. Een fotoshoot is bij buitenlocaties afhankelijk van het weer! Bij slecht weer wordt de afspraak opnieuw ingepland voor een ander moment.

De studio

Mijn studio betreft een studio aan huis en is gelegen op de 1e verdieping die met een trap te bereiken is. In de studio zijn naast flitsapparatuur diverse achtergronden aanwezig. Er zijn kleden, een bankje, een kruk en opstapjes aanwezig die gebruikt kunnen worden met de fotoshoot.

Er is een badkamer aanwezig die gebruikt kan worden als kleedkamer. In de studio is een spiegel aanwezig zodat u uw kleding, eventuele make up en kapsel na kunt lopen.

Op het bureau in de studio staat een monitor die gebruikt kan worden om de foto’s die gemaakt worden direct te laten zien. Dit is voor kinderen zeer motiverend. Ze zien dan meteen wat er gebeurd en gaan soms uit zichzelf poseren.

WeTransfer

WeTransfer is een website die het mogelijk maakt om grote bestanden te versturen. Doordat een selectie aan foto’s te groot is om via de e-mail te versturen wordt gebruik gemaakt van WeTransfer. De selectie van foto’s van uw gemaakte reportage wordt in een zip-bestand geplaatst en dan vervolgens verstuurd naar WeTransfer. U krijgt dan een e-mail met daarin een link waar u de foto’s kunt downloaden.

Betalingen

Vriendelijk verzoek ik u betalingen op de dag contant te betalen of vooraf over te boeken op bankrekeningnummer NL90 RABO 0159 048 656 t.n.v. S.N. Swager. De naam op de rekening is nog met mijn meisjesnaam, vandaar dat deze afwijkt van Sonja Kreukniet(-Swager).