Informatie & tarieven

Fotoshoot in de studioFotoshoot op locatie(Jonge) kinderen in de studio

Het ene kind is het andere kind niet en om de fotoshoot zo leuk mogelijk te maken voor u en uw kind(eren) wordt vooraf contact met u opgenomen door de fotograaf. Er wordt dan overlegd hoe de fotoshoot zo veel mogelijk kan worden afgestemd op het karakter van uw kind, welke achtergrond u wilt en wat handig is qua kleding.

U kent uw kind het beste en uw kind vertrouwd u het meest en daarom gaat de fotograaf er vanuit dat tijdens de fotoshoot met baby's, peuters en kleuters altijd een ouder aanwezig is.

De fotograaf gaat ervan uit dat uw kind niet de hele tijd stil wil zitten. Daarom kan het zijn dat tijdens de fotoshoot 10 minuten gefotografeerd wordt en daarna even 10 minuten gespeeld wordt. Ook kan uw kind tijdens de fotoshoot met een object op de foto. Bijvoorbeeld het favoriete speeltje of iets thematisch. Uw kind kan op deze manier spelenderwijze op de foto.

Bij de fotoshoots in de studio komen de foto's die gemaakt worden direct op een scherm gezet zodat uw kind zelf ook kan zien wat voor foto's er gemaakt worden. Uw kind krijgt dan meteen resultaat te zien waardoor het ook voor uw kind interessant blijft. Tot nu toe is deze manier van directe feedback zowel door de ouders als de kinderen zelf als erg positief ervaren!

De fotoshoot duurd tussen de 30 en 90 minuten. De duur van de fotoshoot wordt door twee factoren bepaald. De fotograaf en het kind zelf. Wanneer ik als fotograaf ervan overtuigd ben dat ik kwaliteit foto's kan leveren kan ik de fotoshoot beëindigen. Daarnaast bepaald uw kind zelf ook de lengte van de fotoshoot tot een lengte van maximaal 90 minuten. Ik vind het belangrijk dat uw kind het leuk vind en probeer het ook zo leuk mogelijk te maken.

De prijs van een kindershoot bedraagd €45,-.

Voor deze prijs krijgt u en uw kind mijn volledige aandacht, creative blik, nabewerking, 5 kleuren foto's op hoge resolutie uitgezocht door de fotograaf (deze foto's zijn voor privégebruik), u krijgt dezelfde 5 foto's verkleind met logo voor social-media, u kunt kiezen uit 1 achtergrond, de geschatte levertijd is 21 dagen en de foto's worden geleverd op een USB-stick per post.

Snelle fotoshoot in de studioPakket op maat

De hierboven genoemde zijn de standaard pakketten. Wilt u iets anders dan hierboven staat aangegeven. Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!Betaling

Vriendelijk verzoeken wij u betalingen op de dag contant te betalen of vooraf over te boeken op bankrekeningnummer NL90 RABO 0159 048 656 t.n.v. S.N. Swager. De naam op de rekening is mijn meisjesnaam, vandaar dat deze afwijkt van Sonja Kreukniet.