InformatieGeregeld komen er vragen over hoe het nu er precies aan toe gaat in een fotostudio of met een fotoreportage. Hieronder vind u de meest gevraagde informatie!

De studio Achtergronden WeTransfer
Betalingen


De studio

De studio betreft een studio aan huis. De studio is gelegen op de eerste verdieping en is met een trap te bereiken.

De studio is voorzien van diverse apparatuur; De verschillende achtergronden was u wellicht al opgevallen als u al foto’s uit mijn portfolio heeft bekeken. De achtergronden worden toegelicht in een eigen blok op deze pagina. Naast de achtergronden is er ook diverse flitsapparatuur aanwezig. Hierdoor wordt alles op de foto mooi belicht.

Tevens zijn er attributen aanwezig zoals een kleedje, stoel, bankje, kruk en opstapjes. Hier kunt u gebruik van maken om de foto dynamischer te maken!

Ook staat er een bureau in de studio. Hierop staat een groot scherm waar de foto’s tijdens de fotoreportage op komen te staan. Hierdoor is het resultaat meteen te zien. Dan krijgt u al een idee van het eindreslutaat! Met kinderen is het zeer motiverend omdat ze directe feedback krijgen en kinderen vanaf ongeveer 4 jaar gaan dan soms uit zichzelf al helemaal experimenteren met poseren!

Naast de studio is een ruime badkamer waar tassen, jassen en eventueel extra kleding neergelegd kan worden. Tevens kan de badkamer gebruikt worden als omkleedkamer! In de studio is een spiegel aanwezig zodat u uw kleding, eventuele make up en kapsel na kunt lopen.


Achtergronden

In de studio zijn momenteel 3 verschillende achtergronden beschikbaar; een effe witte, grijze en zwarte achtergrond. Hieronder staat een overzicht met foto’s van de achtergronden.


WeTransfer

WeTransfer is een website die het mogelijk maakt om grote bestanden te versturen. Doordat een selectie aan foto’s te groot is om via de e-mail te versturen wordt gebruik gemaakt van WeTransfer. Dit is tevens sneller dan het versturen van de foto’s met bijvoorbeeld de reguliere post.

De selectie van foto’s van uw gemaakte reportage wordt in een zip-bestand geplaatst en dan vervolgens verstuurd naar WeTransfer. U krijgt dan een e-mail met daarin een link waar u de foto’s kunt downloaden.Betalingen

Vriendelijk verzoeken wij u betalingen op de dag contant te betalen of vooraf over te boeken op bankrekeningnummer NL90 RABO 0159 048 656 t.n.v. S.N. Swager. De naam op de rekening is mijn meisjesnaam, vandaar dat deze afwijkt van Sonja Kreukniet.