PrijzenDe prijs is afhankelijk van het bijbehorende pakket. De hieronder genoemde pakketten zijn standaard pakketten. Klik op het pakket om naar het desbetreffende pakket met de bijbehorende informatie te gaan.

Studio fotoreportage Fotoreportage op locatie Kinderfotoreportage
Neutrale reportage voor modellenbureau Profielfoto's voor social media

Wilt u iets anders dan hieronder staat aangegeven; vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan! Naast de bovenstaande pakketten heeft de fotograaf ook ervaring met het maken van foto's van evenementen, pasgeborenen en makerlaarsreportage.

Meer informatie over de studio, werkwijze, achtergronden, WeTransfer, etc. vindt u hier.


Studio fotoreportage

U denkt aan een fotoreeks waarbij er ruim de tijd word genomen voor u, samen met uw partner, uw gezin of vrienden? Dan is dit pakket de perfecte keuze! Samen met maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen óf samen met maximaal 3 volwassenen kunt u in mijn studio terecht voor een uitgebreide fotoreportage. Er wordt in maximaal 1,5 uur ruim aandacht besteed aan de belichting en poses om tot een resultaat te komen.

Bij dit pakket kunt u vooraf een keuze maken tussen 2 achtergronden. Ook kunt u kiezen tussen kleuren- of zwart/wit foto's.

De prijs van deze fotoreportage in de studio bedraagt €70,-.

Voor deze prijs krijgt u mijn volledige aandacht, creatieve blik, nabewerking, 10 foto's op hoge resolutie (deze foto's zijn voor privégebruik), extra foto's kunnen tegen een meerprijs van €10,- per foto bijbesteld worden, u krijgt de uitgezochte foto's verkleind met logo voor social-media, de geschatte levertijd is 21 dagen en de foto's worden geleverd via WeTransfer.


Fotoreportage op locatie

Wilt u liever geen studiofoto’s maar een fotoreeks genomen ergens op locatie? Bijvoorbeeld een fotoreeks genomen op het strand, in het bos of in de stad. In overleg tussen u en de fotograaf wordt vooraf een locatie afgesproken. Op de dag van de fotoreportage wordt in maximaal 1,5 uur de fotoreportage gemaakt. U kunt op de foto met een groep van maximaal 7 personen.

De prijs van een fotoreportage op locatie bedraagt €90,-. Dit bedrag is exclusief voorrijkosten! De voorrijkosten zijn €0,30 per km. De route wordt bepaald via Google maps.

Voor deze prijs krijgt u mijn volledige aandacht, creatieve blik, nabewerking, 10 foto's op hoge resolutie (deze foto's zijn voor privégebruik), extra foto's kunnen tegen meerprijs van €10,- per foto bijbesteld worden, u krijgt de uitgezochte foto's verkleind met logo voor social-media, u kunt kiezen uit kleuren- of zwart/wit foto's, de geschatte levertijd is 21 dagen en de foto's worden geleverd via WeTransfer.

De fotoreportage is bij buitenlocaties afhankelijk van het weer! Bij slecht weer wordt de afspraak opnieuw ingepland voor een ander moment.


Kinderfotoreportage


Het ene kind is het andere kind niet en om de fotoreportage zo leuk mogelijk te maken voor u en uw kind(eren) wordt vooraf contact met u opgenomen door de fotograaf. Er wordt dan overlegd hoe de fotoreportage zo veel mogelijk kan worden afgestemd op het karakter van uw kind, welke achtergrond u wilt en wat handig is qua kleding.

U kent uw kind het beste en uw kind vertrouwd u het meest en daarom gaat de fotograaf er vanuit dat tijdens de fotoreportage met baby's, peuters en kleuters altijd een ouder aanwezig is.

De fotograaf gaat ervan uit dat uw kind niet de hele tijd stil wil zitten. Daarom kan het zijn dat tijdens de fotoreportage 10 minuten gefotografeerd wordt en daarna even 10 minuten gespeeld wordt. Ook kan uw kind tijdens de fotoreportage met een object op de foto. Bijvoorbeeld het favoriete speeltje of iets thematisch. Uw kind kan op deze manier spelenderwijze op de foto.

De fotoreportage duurt tussen de 30 en 60 minuten. De duur van de fotoreportage wordt door twee factoren bepaald. De fotograaf en het kind zelf. Wanneer ik als fotograaf ervan overtuigd ben dat ik genoeg foto's kan leveren kan ik de fotoreportage beëindigen. Daarnaast bepaald uw kind zelf ook de lengte van de fotoreportage tot een lengte van maximaal 60 minuten. Ik vind het belangrijk dat uw kind het leuk vind en probeer het ook zo leuk mogelijk te maken.

Studioreportage
Bij de fotoreportage in de studio zijn de foto's die gemaakt worden direct op een scherm te zien zodat uw kind zelf ook kan zien wat voor foto's er gemaakt worden. Uw kind krijgt dan meteen resultaat te zien van hetgeen waarmee uw kind mee bezig is. Daardoor blijft het ook voor uw kind interessant. Tot nu toe is deze manier van directe feedback zowel door de ouders als de kinderen zelf als erg positief ervaren! Er kunnen maximaal 3 kinderen in de studio. U kunt kiezen uit 1 achtergrond. U kunt tevens kiezen uit kleuren- of zwart/wit foto's.
De prijs van een kinderreportage in de studio bedraagt €50,-.

Reportage op locatie
Wilt u liever geen studiofoto’s maar een fotoreeks genomen ergens op locatie? Bijvoorbeeld een fotoreeks genomen op het strand, in het bos of in de stad. In overleg tussen u en de fotograaf wordt vooraf een locatie afgesproken. Houd er rekening mee dat de fotoreportage bij buitenlocaties afhankelijk zijn van het weer! Bij slecht weer wordt de afspraak opnieuw ingepland voor een ander moment.
De prijs van een fotoreportage op locatie bedraagt €70,-.
Dit bedrag is exclusief voorrijkosten! De voorrijkosten zijn €0,30 per km. De route wordt bepaald via Google maps.

Voor deze prijs krijgt u en uw kind mijn volledige aandacht, creatieve blik, nabewerking, 5 foto's op hoge resolutie (deze foto's zijn voor privégebruik), extra foto's kunnen tegen meerprijs van €10,- per foto bijbesteld worden, u krijgt de uitgezochte foto's verkleind met logo voor social-media, de geschatte levertijd is 21 dagen en de foto's worden geleverd via WeTransfer.Profielfoto's voor social-media

Wilt u graag een nette foto voor op uw LinkedIn profiel of een ander social-media platform? Dat kan! Binnen 10 tot 15 minuten wordt een reeks foto's gemaakt. Uit die reeks worden 2 foto's geleverd. Eén met nadruk op uw hoofd en de ander met nadruk op uw romp en hoofd.

De prijs van een LinkedIn fotoreportage in de studio bedraagt €15,-.

Voor deze prijs krijgt u mijn volledige aandacht, creatieve blik, nabewerking, vooraf een keuze voor een achtergrond (wit, zwart of grijs), u kunt kiezen uit kleuren- of zwart/wit foto's, 2 foto's op hoge resolutie, extra foto's kunnen tegen meerprijs van €10,- per foto bijbesteld worden, de geschatte levertijd is 7 dagen en de foto's worden geleverd via WeTransfer.


Neutrale reportage voor modellenbureau

Een carrière van een model begint met een portfolio. Het is sowieso al lastig om een modellen carrière van de grond te krijgen. Een goed portfolio is daarbij zo belangrijk! Een onderdeel van dit portfolio zijn de neutrale foto’s. Het doel van de neutrale foto’s is om jou als model weer te geven zoals je bent, zonder make up en in basic outfits. Tevens dienen deze foto’s onder bepaalde omstandigheden gemaakt te worden. Bijvoorbeeld zonder studioverlichting.

Er wordt in maximaal 1 uur ruim aandacht besteed aan jou om een reeks foto’s te maken voor jouw portfolio.

De prijs van deze fotoreportage bedraagt €60,-.

Voor deze prijs krijgt u mijn volledige aandacht, creatieve blik, 6 foto's op hoge resolutie (3x een foto van het hoofd en 3x een foto van het hele lichaam), de geschatte levertijd is 14 dagen en de foto's worden geleverd via WeTransfer.