Testimonia"Hele leuke broer/zus shoot gehad met Sonja. Ze nam de tijd en we voelden ons gelijk op ons gemak. De foto's waren super!"

Tessa Mannee, 8 januari 2017"Vorige maand de fotoshoot door Sonja laten verzorgen en ik kan alleen maar positief zijn. Ze neemt de tijd en kon goed overweg met ons zoontje. Op een speelse wijze wist ze hem uit de tent te lokken en lachend op de foto te krijgen en dat zie je ook duidelijk terug aan de foto's. Ze neemt zelf initiatieven en dat is heel fijn. De foto's zijn geweldig geworden. Zeker een aanrader!"

Carmen Schrammeijer, 5 januari 2017"Wat was het leuk! En wat zijn de resultaten meer dan leuk! Het was niet iets waar we vantevoren enorm veel zin in hadden, zo'n fotoshoot met z'n allen ;) Over de locatie was goed nagedacht. Sonja zorgde voor steeds nieuwe ideeën, wij hoefden zelf niet na te denken of echt geforceerd te poseren. Alles mocht en gekke dingen konden gewoon. Voor ons werkte dat perfect en de resultaten zijn daar ook naar. Top!!"

Andrea Hoffmann, 10 oktober 2016,"Naast je enthousiasme en je gave om geweldige foto's te maken. Staat jij altijd voor me klaar en heb je het beste met me voor. Nogmaals bedankt voor de toffe shoots Sonja!"

Remco Diepenhorst, 23 september 2016